24/7 – Bijeenkomst PR-Commissie

De PR-Commissie, ondertussen bestaande uit drie enthousiaste leden, Igor, Johnny en Johan, komt 24 juli bijeen bij Igor thuis. Met de bekende Oekraïense gastvrijheid worden de gasten welkom geheten en geniet iedereen al snel van een bakje koffie.
De laptops, op een gegeven moment 4 stuks, komen op tafel en het eerste hobbywerk van Johan wordt door de overige twee commissieleden aan een kritische blik onderworpen.

We gaan lekker met elkaar in gesprek en we maken ook een paar keuzes, zoals lettertype en grootte van het font. We realiseren ons dat er nog veel moet gebeuren.
Ondertussen gaan we via de WhatsApp in gesprek met de nieuwe provider om uit te vinden wat de beste manier is om de data van de oude site van provider Novosite over te zetten naar de nieuwe provider. Dit moet uiteraard gebeuren zonder dat de gewone gebruiker hier last van heeft.
Igor heeft origineel Oekraïens bier koud staan en Johnny laat zich dat goed smaken. Johan moet nog achter het stuur van de auto kruipen dus hij krijgt het flesje mee van Igor en geniet er een dag later van.
Het was een goede avond waarbij we weer een paar stappen verder zijn gekomen.
Besluiten die we hebben genomen:

  • we gaan verder werken op basis van het door Johan gekozen thema in WordPress (Ribosome)
  • lettertype Ubuntu wordt de standaard
  • lettergrootte 11 punts wordt de standaard
  • Johan neemt contact op met Arie voor de beheerder gegevens van Novosite
  • Johan benadert Vincent en vraagt Vincent om op oproepbasis zijn grafische blik op de site en inhoud te werpen
  • Johan benadert Sascha om een aantal oefenfilmpjes uit te zoeken die we op het publieke deel van de site kunnen zetten als voorbeeld
  • Igor en Johnny gaan kijken of ze toegang kunnen krijgen tot de beheer omgeving van de site

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *