Bruiloft Losser

      Geen reacties op Bruiloft Losser

Op vrijdagavond 11 augustus hebben we met succes een kort optreden gedaan op een bruiloft in Hotel ’t Marktzicht in Losser. De 15 aanwezige leden van Roesalka gaven een wervelende zang- en dansshow waarin natuurlijk de bruiloft scène niet mocht ontbreken.

Nadat eerst vanuit het publiek al werd meegedanst met de Rozprehaite sloten we af met een troika met het publiek. Een beetje chaotisch maar ontzettend leuk.

Bezweet maar voldaan sloten we het optreden af. Het was weer pure reclame voor Roesalka. We zouden reclame moeten maken voor Roesalka voor optredens op bruiloften, partijtjes en bedrijfsfeesten. Succes en een goede sfeer gegarandeerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *