Algemene Ledenvergadering 2017

Op woensdag 27 september 2017 was de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Roesalka in het Kulturhus Hasselo.

Na de inloop begonnen we met koffie/thee met een koekje en een uit Oekraïne geïmporteerd snoepje van Roshen. Om 20.00 uur opent de voorzitter (Carolien) de vergadering en worden de belangrijke zaken van het afgelopen jaar met elkaar besproken.

Uit de wijze waarop de onderwerpen worden besproken blijkt de betrokkenheid van alle leden bij het wel en wee van de vereniging. Dat is goed, want met betrokkenheid en passie voor Roesalka en de Oekraïense cultuur kunnen we samen nieuwe uitdagingen aan.

Als de vergadering om 22.30 uur wordt gesloten gaan we niet naar huis maar genieten we nog even na met een drankje en een hapje.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *