Nieuwe leden

Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. We trainen elke woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur in het wijkcentrum Hasseleres in Hengelo. Kom gerust langs, u bent van harte welkom. We hebben drie soorten trainingen

  • dans
  • zang
  • theater

Denkt u, als (niet)-oekraïener: “die liedjes en dansen leer ik nooit!!” Wij zeggen: “kom en probeer het.” Meer dan de helft van de leden van Roesalka spreekt geen Oekraïens. Toch zingen we allemaal uit volle borst de Oekraïense liedjes mee. Dat komt omdat we de teksten fonetisch leren zingen. Onze zanglerares Elena leert ons de woorden en, minstens zo belangrijk, de techniek om goed te zingen.

Ook het dansen hoeft geen probleem te zijn. Onze danslerares Sasha neemt alle dansen stap voor stap met u door en ook de ervaren leden nemen u bij de hand. Op deze site kunt u ook oefenfilmpjes vinden. Daar ziet u bij een aantal dansen hoe de basispassen gedaan moeten worden. Hieronder kunt u een voorbeeld daarvan vinden.

Dansen, zingen en plezier hebben met elkaar en dat uitstralen naar het publiek tijdens een optreden. Toewerken naar optredens en mensen een onvergetelijke en kleurrijke avond bezorgen. Het klinkt ver weg, maar is dichterbij dan u denkt. Het begint met die eerste stap, contact zoeken met Roesalka en een trainingsavond bijwonen. We zullen u graag ontvangen.