Featured Video Play Icon

Home

NIEUWJAARSFEEST 2021 GEANNULEERD i.v.m. corona

Roesalka

Onze in 1955 opgerichte vereniging wordt, door haar aanstekelijk enthousiasme, veel gevraagd voor optredens op jaarmarkten, braderiën, festivals en folkloristische evenementen maar ook treden wij regelmatig op in verpleeg- en verzorgingshuizen en voor verenigingen die een bijzondere evenement organiseren.
Onder de bezielende leiding van Elena Dat-Kopanychuk (artistiek leidster / zangleiding) brengt Roesalka een programma van zang, dans en theater afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.

Ieder jaar rond Kerst & Oud en Nieuw komt Mikola , bayanist van het Oekraïnse Folkloregezelschap Joenist Podillia uit Chmelnitskie, naar Nederland om te spelen bij Roesalka en overal in de omgeving Hengelo/Enschede waar men hem graag hoort spelen…..

Op onze site vindt u allerlei informatie, verhalen, prachtige foto’s en filmpjes. Wij vragen u een reactie te plaatsen in ons gastenboek en wij nodigen u graag uit op onze wekelijkse repetitieavond in Hengelo of bij één van onze optredens.

Voor een impressie van onze optredens kunt u foto’s bekijken. Zie de menu optie ‘Optredens’.
Rechts in het menu ziet u een lijst van onze komende optredens.

Contact

Nieuwsgierig geworden? Kijk voor meer informatie op de pagina voor nieuwe leden, neem contact op met ons secretariaat secretariaat@roesalka.nl of kom kijken bij een van onze trainingsavonden.