Home

                                                                                                            
 
 
WELKOM OP DE WEBSITE VAN OEKRA´NSE ZANG-EN DANSGROEP ROESALKA UIT HENGELO.
 

<><>

Onze in 1955 opgerichte vereniging wordt, door haar aanstekelijk enthousiasme, veel gevraagd voor optredens op jaarmarkten, braderien, festivals en folkloristische evenementen maar ook treden wij regelmatig op in verpleeg- en verzorgingshuizen en voor verenigingen die een bijzondere evenement organiseren.

Onder de bezielende leiding van Elena Dat-Kopanychuk(artistiek leidster / zangleiding) en Oleksandra Provozina (choreografie ) brengt Roesalka een programma van zang, dans en theater afgestemd op uw wensen en mogelijkheden.
 
Ieder jaar rond Kerst & Oud en Nieuw komt Mikola , bayanist van het Oekra´nse Folkloregezelschap Joenist Podillia uit Chmelnitskie, naar Nederland om te spelen bij Roesalka en overla in de omgeving Hengelo/Enschede waar men hem graag hoort spelen.....
 
Op onze site vindt u allerlei informatie, verhalen, prachtige foto's en filmpjes. Wij vragen u een reactie te plaatsen in ons gastenboek en wij nodigen u graag uit op onze wekelijkse repetitieavond of bij één van onze optredens.
 
In onze Agenda vindt u de lijst van komende optredens.
 
Vanuit ons hoofdmenu vindt u onder Links youtube filmpjes van Roesalka.
 
Nieuwsgierig geworden? Neem dan a.u.b. contact op via: Neem contact op of kijk eens op trainingsavond.
 
Voor mededelingen aan ons secretariaat kunt u mailen naar: secretariaat@roesalka.nl