Het was fantastisch!!!

Wat een muzikaliteit, wat een show, pure inspiratie, geweldig, talentvol. En zo kunnen we nog wel even doorgaan in superlatieven om het optreden van Kralytsja op het Nieuwjaarsfeest 2019 van Roesalka te beschrijven.
Jonge mensen met talent die traditionele Oekraïense liedjes ten gehore brengen. De meer dan 140 aanwezigen in de zaal zijn allemaal getuige geweest van een uniek optreden van deze groep en gelet op de reacties van het publiek, het minutenlange applaus en het ‘bravo, bravo’ was het een daverend succes.

Daarnaast was er een foodcourt met eten uit de Oekraïense keuken dat mensen zich goed lieten smaken. Met hulp van vele vrijwilligers en bijdragen van sponsoren is Roesalka er opnieuw in geslaagd een Nieuwjaarsfeest te organiseren waarop velen met zeer veel plezier op terug kunnen kijken.

Het uitdragen en ondersteunen van de Oekraïense cultuur is een van de doelstellingen van Roesalka. Dat is op dit Nieuwjaarsfeest goed gelukt en we hopen ook dat dit feest een inspiratie zal zijn voor mensen om meer te willen leren van deze cultuur. Dat kan binnen Roesalka, waar altijd plek is voor enthousiaste nieuwe leden. Kom gewoon eens langs op onze trainingsavonden op de woensdagavond van 20.00 – 22.00 uur in het Kulturhus Hasselo of neem contact op met een van de leden of via het gastenboek op deze site.


Kralytsja (foto Harry Berger)