Nieuwjaarsfeest 2020

HELAAS IS RESERVERING VIA DE WEBSITE NIET MEER MOGELIJK. 

Nieuwjaarsfeest 2020: Tri prazniki 

Sinds 2001 organiseert Roesalka op de zondagmiddag op / of na 14 januari (Nieuwjaarsdag volgens de christelijk orthodoxe kalender) een Nieuwjaarsfeest. Ontstaan uit een ‘terugkomdag’ met de mede-reizigers van de reis naar Oekraïne in 2000, om met een hapje & drankje de foto’s uit te wisselen (zo ging dat toen). Het Nieuwjaarsfeest 2020 is dus een 20-jarig jubileumfeest,

Jubileumjaar

65 jaar geleden werd Roesalka opgericht door een aantal Oekraïners die na de oorlog gingen werken in Hengelo. Sindsdien spant Roesalka zich nu al 65 jaar in voor het verspreiden van de Oekraïense cultuur via zang en dans. Ondanks onze leeftijd zijn we nog springlevend. Vijf jaar geleden zijn we door de Oekraïense ambassade formeel uitgekozen als ‘Ambassadeurs van de Oekraïense cultuur’.

Waar en wanneer

Het feest zal plaatsvinden op zondagmiddag 19 januari 2020 in het Excelsiorgebouw, Geerdinksweg 40 te Hengelo. De zaal is open om 13.00 uur en het feest begint om 14.00 uur.

De kosten zijn €20,-voor volwassenen. Voor kinderen van 4-12 jaar geldt het speciale tarief van  €7,50  Kinderen jonger dan 4 jaar zijn gratis. U kunt reserveren via onderstaand formulier op deze website, meldt u tijdig aan want vol is vol.

U kunt vooraf betalen via rekeningnummer NL46INGB0005650024 ten name van OEKRAIENSE ZANG EN DANSGROEP ROESALKA onder vermelding van ‘Nieuwjaarsfeest 2020’. Betalen aan de kassa bij de entree is slechts bij uitzondering mogelijk.

Voor meer informatie kunt u ook een mail sturen naar info@roesalka.nl  of bellen met 06-11014788 of een boodschap achterlaten in ons gastenboek op deze site.

Tijdens het feest zullen ook foto- en video-opnamen worden gemaakt. Deze dienen alleen ter promotie van Roesalka en zullen op geen enkele andere wijze zonder toestemming van de betrokken personen worden gebruikt. Mocht u toch bezwaar hebben tegen publicatie van uw foto op de Roesalka site of Facebook pagina dan kunt u dat laten weten bij één van de bestuursleden of de organisatie van het Nieuwjaarsfeest.